Show menu

SPOZNAJ “COOL FOTRA” IN “COOL MAMACITO”

v Podjetniškem inkubatorju Perspektiva Postojna,

SPOZNAJ “COOL FOTRA” IN “COOL MAMACITO”

Med tem, ko boste starši na dogodku, se otroci lahko igrajo v VR sobi ;)

 

Četrtek, 7. 11. 2019, ob 17.00 uri, v Podjetniškem inkubatorju Perspektiva Postojna

Na promocijsko-motivacijskem dogodku bomo gostili Tejo in Janija, ki ju vsi poznamo kot “Cool fotra” in “Cool mamacito”.

 

Cool fotr je vlog, ki ljudem prikazuje starševstvo in prigode »realne« družne. Na socialnih omrežjih (FB, You tube in Instagram) se pojavlja od meseca maja 2017, v tem času pa je na FB pridobil že več kot 60.000 sledilcev. Najbolj gledani video ima čez 215.000 ogledov, ogledi ostalih vlogov pa se gibljejo med 30.000 in 150.000.

Cool fotr je prav tako aktiven na Instagramu, kjer dosega dobrih 73.200 sledilcev, profil Cool mamacita pa beleži 69.400 sledilcev. Aktivni so tudi na You tube kanalu, kjer dosegajo več kot 20.000 naročikov.

Poleg vsega sta Teja in Jani lastnika blagovne znamke Tejani, ki je aktivna na kuharskem področu in na FB dosega 10.000 sledilcev. V sklopu Tejanija pripravljata recepte za različe naročike (Podravka, Argeta, Pampers, Bosch, Siemens, Lekarna Ljubljana, Mercator, Kodila, Rio Mare itd.).

 

Za vaše najmlajše bo tudi poskrbljeno, saj bo na voljo soba z VR tehnologijo. Tako se bodo lahko vaši otroci zabavali s sodobno športno tegnlogijo, se z kolesom po virtualnem svetu ali pa detonirali bombo.

 

Program:

- 17.00: Predstavitev inkubatorja in operacije SIO

- 17.15: Predstavitev zgodbe in motivacijsko predavanje

- 18.45 do 19.30: Mreženje in povezavonje

 

Na doogdku se bo predstavila tudi SPOT točka regije (Gordana Fatur).

 

Dogodek je namenjen podjentikom terpotencialnim in startup podjetnikom.

 

Prijave: https://forms.gle/6Q98bW5Cw8bYoYR79

 

Moderator: Nejc Konjevič, PIP.

Več informacij na nejc.konjevic@inkubator-postojna.si.

 

 

******

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«