Show menu

Seks nasveti od A do Ž

Kulturni dom Postojna ob 20:00,

ŽGEČKLJIVA KOMEDIJA V KATERI BOSTE ZARDEVALI, SE OD SRCA NASMEJALI IN DEFINITIVNO IZBOLJŠALI SVOJ ZAKON! ALI PA DOBILI NOVEGA LJUBIMCA.

Končno, razsvetljenje! Več smeha in boljši seks! Kajti...KDO LAHKO ŽENSKAM SVETUJE BOLJE KOT GEJ?

Najdlje predvajana komedija v Off-Broadway produkciji, avtorja Matta Murphyja, napisana po uspešni knjižni predlogi, istoimenskem bestsellerju, ki je bil preveden že v več 17 različnih jezikov in natisnjen v preko 50 državah po svetu. Knjiga je že dobila status kultnega pop fenomena. Seks nasveti so fantastična komedija za pare, 'solo' večere za dekleta, dame, fante ali gospode, za rojstnodnevne zabave, dekliščine, za nepozabna druženja s kolegi, sprostitve po 'šihtu'... 

Romantična komedija z dodatki, kjer nobena téma o seksu ni tabu. Najbolje pri tem pa je, da odlični nasveti prihajajo neposredno 'od pravega vira' – geja!

Na lokalni univerzi oddelek za slavistiko prireja literarne večere, kjer se predstavljajo priznani avtorji. V čevlje moderatorke, po hecnem spletu okoliščin, stopi sramežljivo dekle, ki se mora, hočeš-nočeš, srečati z avtorjem vročega bestsellerja s seksi vsebino -  gejevimi nasveti za seks. Moderatorka, gej in mačo-hišnik si delijo oder, občinstvo in naklonjenost. Drug drugemu postanejo – no ja - poskusni zajčki in hišnikovi atributi morda ne bodo več le za premikanje pohištva! Gejeve inštrukcije so drugačne, kot so nam jih predstavili v osmem razredu pri biologiji. Ali bodo tudi dovolj navdihujoče za precej zadržano ljubiteljico knjig? Komu bo uspelo in kaj, pa naj se razkrije na odru sproščene komedije, ki vam ne bo dala mirno sedeti!

Režija:Nina Kleflin

Igrajo: Marko Miladinović, Nadiya Bychkova, Primož Vrhovec

Trajanje: 1 ura 40 min, brez odmora.

Predstava ni primerna za otroke in mladino do 18. leta.

Vstopnice, po ceni 19€, lahko kupite na vseh Evemtimovih prodajnih mestih.