Show menu

Novice - 2018

Notranjski muzej Postojna, 11. 9. 2018

Prav posebna čistilna akcija v Planini

V okviru kohezijskega projekta KRAS.RE.VITA, smo s sodelavci očistili zvonik cerkve SV. Marjete v Planini, ki ni bil očiščen že 15 let.
več
Zavod Znanje Postojna, 5. 6. 2018

Zaposlitev

Iščemo nove moči - strokovni sodelavec VII/. Zahtevana stopnja izobrazba: VII/1 - Specializacija po višješolski izobrazbi (prejšnja), Visokošolska strokovna izobrazba (prejšnja), Visokošolski strokovni programi (1. bolonjska stopnja), državljanstvo Republike Slovenije. Z izbranim kandidatom bo sklenjeno delovno razmerje za določen čas do 30. 06. 2019, za polovični delovni čas, s 3 mesečnim poskusnim delom.
več
Zavod Znanje Postojna, 29. 3. 2018

Pozitivno v preteklem letu

Zavod Znanje Postojna, ki skrbi za razvoj vsebin in infrastrukture na področju kulture, muzejske dejavnosti, izobraževanja, športa, podjetništva in turizma v občini Postojna, je tudi leto 2017 zaključil pozitivno. »Največji izziv je bilo povezovanje med posameznimi organizacijskimi enotami in stabilno finančno poslovanje, čeprav je ravno na slednjem zaznati večje potrebe, predvsem zaradi nujnih vlaganj v infrastrukturo,« je na novinarski konferenci povedala Vladka Krese, direktorica zavoda.
več