Show menu

Novice

25. 1. 2022

Razpis za prosto delovno mesto: čistilka

Zavod Znanje Postojna, javni zavod, objavlja javni razpis za zasedbo prostega delovnega mesta ČISTILKA v OE Ljudska univerza Postojna.
več
13. 1. 2022

Z Japonsko nas zbližujeta tudi krasoslovje in podjetniške priložnosti

Občino Postojna sta danes obiskala japonski veleposlanik g. Hiromichi Matsushima in prva sekretarka na oddelku za kulturo in odnose z javnostmi dr. Sayaka Yamashita. V spremstvu občinskega vodstva in vodstva Zavoda Znanje Postojna sta si gosta v okviru delovnega obiska ogledala tudi Notranjski muzej ter obiskala Podjetniški inkubator Perspektiva. Občina Postojna si namreč prizadeva za sodelovanje z japonskimi institucijami in strokovnjaki na področju podjetništva, kulture in krasoslovja in športa ter izmenjava dobrih praks.
več
23. 12. 2021

Praznično voščilo

Prijetne praznike in obilo lepega v 2022!
več
22. 12. 2021

NAMERA O SKLENITVI NEPOSREDNE POGODBE O ZAČASNI UPORABI ZEMLJIŠČA

Zavod Znanje Postojna, javni zavod, objavlja namero o sklenitvi neposredne pogodbe o začasni oddaji zemljišča ob Turističnem informacijskem centru Postojna, za postavitev začasnega objekta.
več
20. 10. 2021

Postojnski gasilci imajo najbolj urejene brade

Postojnski gasilci, sicer že občudovanja vredni junaki, so po današnjem brivskem razvajanju nedvomno tudi najlepše urejeni. Za posebno brivsko izkušnjo postavnih in predanih mož je namreč poskrbela najstarejša slovenska brivnica Ozbič.
več
18. 9. 2021

POSTOJNSKI BRIVEC VAS PRIČAKUJE!

Nov, a zdaj že verjetno večini znan, brivec v legendarnem postojnskem salonu Ozbič, Luka Nebec, s septembrom tudi uradno prevzema brivnico v svoje roke. Brivnica obratuje vsak dan, razen nedelje. Vabljeni k obisku, hkrati pa tudi spremljanju naših aktualnih in 'nabritih' novic.
več
23. 7. 2021

Brivsko-frizerski salon Ozbič - doživetje, ki ga je ustvarila tradicija

Ponos in spoštovanje do družine Ozbič in tradicije cenjenega brivsko-frizerskega salona Ozbič, ki je v prenovljeni preobleki včeraj znova odprl vrata za vse obiskovalce, bo še naprej osrednje vodilo in večni motiv.
več
21. 7. 2021

Vabljeni na jutrišnje odprtje in dan odprtih vrat brivsko-frizerskega salona Ozbič

Pred jutrišnjim otvoritvenim dogodkom, s katerim bomo uradno naznanili odprtje priljubljenega salona Ozbič, smo danes dobrodošlico v Postojni izrekli projektnim partnerjem ter predstavnikom medijev.
več
19. 7. 2021

V tem tednu so termini promocijskega britja in striženja v salonu Ozbič zasedeni

Zahvaljujemo se vam za izkazan interes in vas obveščamo, da so vsi termini brezplačnega promocijskega moškega striženja in britja zasedeni.
več
13. 7. 2021

Odprtje in dan odprtih vrat brivsko-frizerskega salona Ozbič

Znamenita rožnata hiša na vogalu in njen legendarni brivsko-frizerski salon Ozbič znova odpirata svoja vrata. Bodite del zgodbe tudi vi...
več