Show menu

Novice

Postojna, 8. 4. 2021

Razpis - Javno zbiranje ponudb za najem brivsko-frizerskega salona Ozbič v Postojni

Vabimo vse brivske in frizerske mojstre, ki si želijo nadaljevati zgodbo stoletnega salona Ozbič, da stopijo v čevlje postojnske brivske legende in pustijo svoj odtis. Vse zainteresirane mojstre in mojstrice prosimo, da se nam na kratko predstavite in nam v nekaj stavkih obrazložite, zakaj se zanimate za najem salona, ki bo z novo podobo zaživela že v maju 2021.
več
11. 3. 2021

Namera o sklenitvi neposredne pogodbe

NAMERA O SKLENITVI NEPOSREDNE POGODBE O BREZPLAČNI UPORABI NEPREMIČNINE
več
Tehnološki park Ljubljana, 16. 9. 2020

Innovation Day v sodelovanju z Novartis Slovenija

Ljubljanski univerzitetni inkubator v sodelovanju z EIT Health in farmacevtsko družbo Novartis Slovenija organizira drugi Innovation Day, dvodnevno tekmovanje ekip v hackanju programskih rešitev za konkretne izzive.
več
21. 5. 2020

LOKALNO JE AKTUALNO! Ustvarjalec, predstavi se!

Kulturni dom Postojna vabi ustvarjalce, da se z video vsebino predstavijo in z virtualnim občinstvom delijo košček svoje ustvarjalnosti.
več
20. 4. 2020

Obvestilo o uporabi atletskega stadiona

Od ponedeljka, 20.4.2020 je atletski stadion v športnem parku deloma odprt za individualno rekreacijsko dejavnost. Uporabnike naprošamo, da upoštevajo urnik in navodila zaposlenih vzdrževalcev Športnega parka.
več
18. 4. 2020

Obvestilo za javnost ŠPORTNI PARK

Vlada RS je sprejela odlok, s katerim se ponovno dovoli dostop do javnih parkov in drugih sprehajalnih površin v občini. Občane občine Postojna zato obveščamo, da bo od ponedeljka, 20.4.2020 atletski stadion v športnem parku (Pot k Pivki 4), deloma odprt za individualno rekreacijsko dejavnost, ob upoštevanju ohranjanja varne razdalje do drugih oseb.
več
Postojna, 13. 3. 2020

Zavod Znanje Postojna zapira svoja vrata

Dragi obiskovalci Zavoda Znanje Postojna in naših Organizacijskih enot (OE), obveščamo vas, da smo skladno z odredbo Ministrstva za zdravje RS do nadalnjega zaprli vse prostore in javne površine zavoda. Odpovedali smo vse prireditve.
več
Postojna, 11. 3. 2020

Obvestilo

V želji, da omejimo širjenje koronavirusa, vas naprošamo, da v primeru slabega počutja in obolelosti ne obiskujete naših prostorov ter javnih površin zavoda in drugih OE. Zavod Znanje Postojna ostaja odprt za posameznike in manjše skupine do 20 oseb. Uporabnike naprošamo, da se poslužujejo vseh naših kontaktnih kanalov in nas obiščejo le v najnujnejših primerih. Za vse informacije smo dosegljivi na telefonski številki 041/ 334-616 in info@zavod-znanje.si.
več