Show menu

POSTOJNSKI BRIVEC VAS PRIČAKUJE!

18. 9. 2021

Brivsko-frizerski salon Ozbič, eden najbolj celovito ohranjenih obrtniških lokalov na Slovenskem iz obdobja med obema svetovnima vojnama, sedaj skrbno obnovljen, z originalno opremo in detajli ter izbrano vsebino in izjemno predanima brivcema, ki sta v njem znova vzbudila pozornost in vzdušje, kot je od nekdaj vladalo v legendarnem salonu, vas pričakuje.

Nov, a zdaj že verjetno večini znan, brivec v legendarnem postojnskem salonu Ozbič, Luka Nebec, s septembrom tudi uradno prevzema brivnico v svoje roke. V salonu si želi ohranjati pristno brivsko kulturo v želji, da strankam vsak obisk spremeni v pravo in edinstveno brivsko izkušnjo. Kot pravi, je njegov cilj vsem gospodom in gospodičem v Postojni in širši okolici ponuditi prostor, kamor se bodo prišli ne le urediti ampak tudi družiti. Poklic brivca opravlja z vso predanostjo, vihtenje britve pa obvlada tudi z zaprtimi očmi (ne skrbite, le na vašo željo). Da bo brivsko izkušnjo lahko pričaral vsaki stranki, se mu bo v brivnici pridružil 'nabrit' mladenič, Luka Šinkovec.


Vrata brivnice so široko odprta od ponedeljka do sobote po novem urniku. Poleg moškega britja in striženja, so v salonu na voljo tudi darilni boni, s katerimi lahko ženske predstavnice to edinstveno brivsko izkušnjo delite tudi s svojimi boljšimi polovicami, očeti, prijatelji ali sodelavci.

Rezervacije terminov: 059/826 326 ali 041/222 631.
 

Naj živi tradicija, naj živi brivstvo!