Show menu

Novice - 2021

20. 10. 2021

Postojnski gasilci imajo najbolj urejene brade

Postojnski gasilci, sicer že občudovanja vredni junaki, so po današnjem brivskem razvajanju nedvomno tudi najlepše urejeni. Za posebno brivsko izkušnjo postavnih in predanih mož je namreč poskrbela najstarejša slovenska brivnica Ozbič.
več
18. 9. 2021

POSTOJNSKI BRIVEC VAS PRIČAKUJE!

Nov, a zdaj že verjetno večini znan, brivec v legendarnem postojnskem salonu Ozbič, Luka Nebec, s septembrom tudi uradno prevzema brivnico v svoje roke. Brivnica obratuje vsak dan, razen nedelje. Vabljeni k obisku, hkrati pa tudi spremljanju naših aktualnih in 'nabritih' novic.
več
23. 7. 2021

Brivsko-frizerski salon Ozbič - doživetje, ki ga je ustvarila tradicija

Ponos in spoštovanje do družine Ozbič in tradicije cenjenega brivsko-frizerskega salona Ozbič, ki je v prenovljeni preobleki včeraj znova odprl vrata za vse obiskovalce, bo še naprej osrednje vodilo in večni motiv.
več
21. 7. 2021

Vabljeni na jutrišnje odprtje in dan odprtih vrat brivsko-frizerskega salona Ozbič

Pred jutrišnjim otvoritvenim dogodkom, s katerim bomo uradno naznanili odprtje priljubljenega salona Ozbič, smo danes dobrodošlico v Postojni izrekli projektnim partnerjem ter predstavnikom medijev.
več
19. 7. 2021

V tem tednu so termini promocijskega britja in striženja v salonu Ozbič zasedeni

Zahvaljujemo se vam za izkazan interes in vas obveščamo, da so vsi termini brezplačnega promocijskega moškega striženja in britja zasedeni.
več
13. 7. 2021

Odprtje in dan odprtih vrat brivsko-frizerskega salona Ozbič

Znamenita rožnata hiša na vogalu in njen legendarni brivsko-frizerski salon Ozbič znova odpirata svoja vrata. Bodite del zgodbe tudi vi...
več
Notranjski muzej Postojna, 12. 5. 2021

Da bo zemlja dobro obrodila Zakladna najdba poznorimskega poljedelskega orodja

Notranjski muzej Postojna in ZRC SAZU, Inštitut za arheologijo, vas vljudno vabita na ogled arheološke razstave. Razstavo si lahko od 18. maja – Mednarodnega muzejskega dne – do 14. junija 2021 ogledate v prostorih Notranjskega muzeja na Kolodvorski cesti 3 v Postojni. Vstop v muzej bo na Mednarodni muzejski dan brezplačen.
več
Postojna, 4. 5. 2021

PODALJŠUJEMO razpis - javno zbiranje ponudb za najem brivsko-frizerskega salona Ozbič v Postojni

Vabimo vse brivske in frizerske mojstre, da stopijo v čevlje postojnske brivske legende in pustijo svoj odtis. Vse zainteresirane mojstre in mojstrice prosimo, da se nam na kratko predstavite in nam v nekaj stavkih obrazložite, zakaj se zanimate za najem salona, ki bo z novo podobo zaživela že v juniju 2021. 19. 5. 2021: 10.00-16.00 Dnevi odprtih vrat salona za potencialne najemnike.
več
Postojna, 8. 4. 2021

Razpis - Javno zbiranje ponudb za najem brivsko-frizerskega salona Ozbič v Postojni

Vabimo vse brivske in frizerske mojstre, ki si želijo nadaljevati zgodbo stoletnega salona Ozbič, da stopijo v čevlje postojnske brivske legende in pustijo svoj odtis. Vse zainteresirane mojstre in mojstrice prosimo, da se nam na kratko predstavite in nam v nekaj stavkih obrazložite, zakaj se zanimate za najem salona, ki bo z novo podobo zaživela že v maju 2021.
več