Show menu

Novice

Notranjski muzej Postojna, 12. 5. 2021

Da bo zemlja dobro obrodila Zakladna najdba poznorimskega poljedelskega orodja

Notranjski muzej Postojna in ZRC SAZU, Inštitut za arheologijo, vas vljudno vabita na ogled arheološke razstave. Razstavo si lahko od 18. maja – Mednarodnega muzejskega dne – do 14. junija 2021 ogledate v prostorih Notranjskega muzeja na Kolodvorski cesti 3 v Postojni. Vstop v muzej bo na Mednarodni muzejski dan brezplačen.
več
Postojna, 4. 5. 2021

PODALJŠUJEMO razpis - javno zbiranje ponudb za najem brivsko-frizerskega salona Ozbič v Postojni

Vabimo vse brivske in frizerske mojstre, da stopijo v čevlje postojnske brivske legende in pustijo svoj odtis. Vse zainteresirane mojstre in mojstrice prosimo, da se nam na kratko predstavite in nam v nekaj stavkih obrazložite, zakaj se zanimate za najem salona, ki bo z novo podobo zaživela že v juniju 2021. 19. 5. 2021: 10.00-16.00 Dnevi odprtih vrat salona za potencialne najemnike.
več
Postojna, 8. 4. 2021

Razpis - Javno zbiranje ponudb za najem brivsko-frizerskega salona Ozbič v Postojni

Vabimo vse brivske in frizerske mojstre, ki si želijo nadaljevati zgodbo stoletnega salona Ozbič, da stopijo v čevlje postojnske brivske legende in pustijo svoj odtis. Vse zainteresirane mojstre in mojstrice prosimo, da se nam na kratko predstavite in nam v nekaj stavkih obrazložite, zakaj se zanimate za najem salona, ki bo z novo podobo zaživela že v maju 2021.
več
11. 3. 2021

Namera o sklenitvi neposredne pogodbe

NAMERA O SKLENITVI NEPOSREDNE POGODBE O BREZPLAČNI UPORABI NEPREMIČNINE
več
Tehnološki park Ljubljana, 16. 9. 2020

Innovation Day v sodelovanju z Novartis Slovenija

Ljubljanski univerzitetni inkubator v sodelovanju z EIT Health in farmacevtsko družbo Novartis Slovenija organizira drugi Innovation Day, dvodnevno tekmovanje ekip v hackanju programskih rešitev za konkretne izzive.
več
21. 5. 2020

LOKALNO JE AKTUALNO! Ustvarjalec, predstavi se!

Kulturni dom Postojna vabi ustvarjalce, da se z video vsebino predstavijo in z virtualnim občinstvom delijo košček svoje ustvarjalnosti.
več
20. 4. 2020

Obvestilo o uporabi atletskega stadiona

Od ponedeljka, 20.4.2020 je atletski stadion v športnem parku deloma odprt za individualno rekreacijsko dejavnost. Uporabnike naprošamo, da upoštevajo urnik in navodila zaposlenih vzdrževalcev Športnega parka.
več
18. 4. 2020

Obvestilo za javnost ŠPORTNI PARK

Vlada RS je sprejela odlok, s katerim se ponovno dovoli dostop do javnih parkov in drugih sprehajalnih površin v občini. Občane občine Postojna zato obveščamo, da bo od ponedeljka, 20.4.2020 atletski stadion v športnem parku (Pot k Pivki 4), deloma odprt za individualno rekreacijsko dejavnost, ob upoštevanju ohranjanja varne razdalje do drugih oseb.
več