Show menu

Novice

1. 3. 2022

Vabilo na premiero novega dokumentarnega filma o naravi Planinskega polja

Vabljeni na premiero dokumentarnega filma o naravi Planinskega polja avtorja Mateja Vraniča, ki bo v torek, 8. marca ob 19. uri v Kulturnem domu Postojna.
več
11. 2. 2022

S priložnostmi in prizadevanji smo danes seznanili vladne predstavnike

V okviru današnjega vladnega obiska Primorsko-notranjske regije, je bil tudi Zavod Znanje Postojna gostitelj srečanj, ki so se odvijala v sklopu organizacijskih enot Notranjski muzej, Ljudska univerza in Podjetniški inkubator Perspektiva.
več
11. 2. 2022

Anketa za uporabnike športnih objektov in površin

Vabimo vas k izpolnitvi vprašalnika, ki bo pomembna informacija za naše nadaljnje izboljšave in ponudbe, vezane na športne objekte in površine
več
28. 1. 2022

Javni poziv za oddajo poslovnega prostora (Bistro Perspektiva)

Zavod znanje Postojna objavlja javno zbiranje ponudb za oddajo poslovnega prostora (Bistro Perspektiva) v Podjetniškem inkubatorju Perspektiva, v obrtni coni Veliki otok, za obdobje petih let.
več
13. 1. 2022

Z Japonsko nas zbližujeta tudi krasoslovje in podjetniške priložnosti

Občino Postojna sta danes obiskala japonski veleposlanik g. Hiromichi Matsushima in prva sekretarka na oddelku za kulturo in odnose z javnostmi dr. Sayaka Yamashita. V spremstvu občinskega vodstva in vodstva Zavoda Znanje Postojna sta si gosta v okviru delovnega obiska ogledala tudi Notranjski muzej ter obiskala Podjetniški inkubator Perspektiva. Občina Postojna si namreč prizadeva za sodelovanje z japonskimi institucijami in strokovnjaki na področju podjetništva, kulture in krasoslovja in športa ter izmenjava dobrih praks.
več
23. 12. 2021

Praznično voščilo

Prijetne praznike in obilo lepega v 2022!
več
22. 12. 2021

NAMERA O SKLENITVI NEPOSREDNE POGODBE O ZAČASNI UPORABI ZEMLJIŠČA

Zavod Znanje Postojna, javni zavod, objavlja namero o sklenitvi neposredne pogodbe o začasni oddaji zemljišča ob Turističnem informacijskem centru Postojna, za postavitev začasnega objekta.
več
20. 10. 2021

Postojnski gasilci imajo najbolj urejene brade

Postojnski gasilci, sicer že občudovanja vredni junaki, so po današnjem brivskem razvajanju nedvomno tudi najlepše urejeni. Za posebno brivsko izkušnjo postavnih in predanih mož je namreč poskrbela najstarejša slovenska brivnica Ozbič.
več
18. 9. 2021

POSTOJNSKI BRIVEC VAS PRIČAKUJE!

Nov, a zdaj že verjetno večini znan, brivec v legendarnem postojnskem salonu Ozbič, Luka Nebec, s septembrom tudi uradno prevzema brivnico v svoje roke. Brivnica obratuje vsak dan, razen nedelje. Vabljeni k obisku, hkrati pa tudi spremljanju naših aktualnih in 'nabritih' novic.
več
23. 7. 2021

Brivsko-frizerski salon Ozbič - doživetje, ki ga je ustvarila tradicija

Ponos in spoštovanje do družine Ozbič in tradicije cenjenega brivsko-frizerskega salona Ozbič, ki je v prenovljeni preobleki včeraj znova odprl vrata za vse obiskovalce, bo še naprej osrednje vodilo in večni motiv.
več