Show menu

Novice

21. 5. 2020

LOKALNO JE AKTUALNO! Ustvarjalec, predstavi se!

Kulturni dom Postojna vabi ustvarjalce, da se z video vsebino predstavijo in z virtualnim občinstvom delijo košček svoje ustvarjalnosti.
več
20. 4. 2020

Obvestilo o uporabi atletskega stadiona

Od ponedeljka, 20.4.2020 je atletski stadion v športnem parku deloma odprt za individualno rekreacijsko dejavnost. Uporabnike naprošamo, da upoštevajo urnik in navodila zaposlenih vzdrževalcev Športnega parka.
več
18. 4. 2020

Obvestilo za javnost ŠPORTNI PARK

Vlada RS je sprejela odlok, s katerim se ponovno dovoli dostop do javnih parkov in drugih sprehajalnih površin v občini. Občane občine Postojna zato obveščamo, da bo od ponedeljka, 20.4.2020 atletski stadion v športnem parku (Pot k Pivki 4), deloma odprt za individualno rekreacijsko dejavnost, ob upoštevanju ohranjanja varne razdalje do drugih oseb.
več
Postojna, 13. 3. 2020

Zavod Znanje Postojna zapira svoja vrata

Dragi obiskovalci Zavoda Znanje Postojna in naših Organizacijskih enot (OE), obveščamo vas, da smo skladno z odredbo Ministrstva za zdravje RS do nadalnjega zaprli vse prostore in javne površine zavoda. Odpovedali smo vse prireditve.
več
Postojna, 11. 3. 2020

Obvestilo

V želji, da omejimo širjenje koronavirusa, vas naprošamo, da v primeru slabega počutja in obolelosti ne obiskujete naših prostorov ter javnih površin zavoda in drugih OE. Zavod Znanje Postojna ostaja odprt za posameznike in manjše skupine do 20 oseb. Uporabnike naprošamo, da se poslužujejo vseh naših kontaktnih kanalov in nas obiščejo le v najnujnejših primerih. Za vse informacije smo dosegljivi na telefonski številki 041/ 334-616 in info@zavod-znanje.si.
več
Postojna, 11. 2. 2020

Projekt Domače in umetnostne obrti – dediščina in sodobnost

Projekt Domače in umetnostne obrti – dediščina in sodobnost se odvija v okviru programa LAS sodelovanje. V projekt so poleg LAS med Snežnikom in Nanosom, Občine Postojna, Zavoda Znanje in RRA Zeleni kras vključeni še LAS loškega pogorja, LAS Vipavska dolina ter LAS s CILJem s partnerji.
več
Notranjski muzej Postojna, 14. 12. 2018

Člani Društva za raziskovanje jam Ljubljana kot avstro-ogrski vojaški raziskovalci jam na soški fronti

V sredo, 19. decembra 2018, ob 18.00 uri vas prijazno vabimo v muzejske prostore na Kolodvorsko cesto 3 v Postojni. V okviru dogodkov, s katerimi Notranjski muzej Postojna obeležuje 100-letnico konca prve svetovne vojne, se nam bo pridružil Marko Simić, geograf, naravovarstvenik, jamar, fotograf in publicist. Na predavanju Člani Društva za raziskovanje jam Ljubljana kot avstro-ogrski vojaški raziskovalci jam na soški fronti bo spregovoril o uporabnosti kraških jam v času prve svetovne vojne
več
Notranjski muzej Postojna, 14. 12. 2018

Dostopno in plemenito ob 200-letnici ustanovitve prve javne glasbene šole v Ljubljani

Glasbena šola Postojna in Notranjski muzej Postojna vas vljudno vabita na odprtje gostujoče razstave Slovenskega šolskega muzeja Dostopno in plemenito ob 200-letnici ustanovitve prve javne glasbene šole v Ljubljani, ki bo v četrtek, 10. januarja 2019, ob 18. uri v prostorih Notranjskega muzeja Postojna, Kolodvorska cesta 3, Postojna. Lepo vabljeni!
več
Notranjski muzej Postojna, 26. 10. 2018

Delavnica »Za naše uboge vojake« in predavanje, mag. Davor Kernel: 96. pehotni polk iz Karlovca na soški fronti

V okviru dogodkov, s katerimi Notranjski muzej Postojna obeležuje 100-letnico konca prve svetovne vojne v četrtek, 15. novembra 2018, prijazno vabimo na Kolodvorsko cesto 3 v Postojni
več
Notranjski muzej Postojna, 11. 9. 2018

Prav posebna čistilna akcija v Planini

V okviru kohezijskega projekta KRAS.RE.VITA, smo s sodelavci očistili zvonik cerkve SV. Marjete v Planini, ki ni bil očiščen že 15 let.
več