Show menu

O nas

Zavod Znanje Postojna, javni zavod za muzejsko dejavnost, kulturo, izobraževanje in ostale dejavnosti, je bil ustanovljen leta 2009. Pod svojim okriljem trenutno združuje šest organizacijskih enot: OE Ljudska univerza Postojna, OE Notranjski muzej Postojna, OE Kulturni dom Postojna, OE Turizem, OE Podjetniški inkubator Perspektiva, OE Šport – Zelena dvorana

Povezovanje različnih subjektov znotraj skupnega organizacijskega okvirja omogoča učinkovitejše in skladnejše zasledovanje strateških, programskih in razvojnih ciljev v lokalnem okolju. Posamične organizacijske enote ohranjajo strokovno avtonomnost in sledijo vsaka svojemu osnovnemu poslanstvu, javni zavod kot celota pa vse bolj sledi zakonitostim in priložnostim projektnega načina dela, kar mu omogoča boljšo prilagodljivost in odzivnost na priložnosti, ki se mu za razvoj ponujajo na lokalni in državni ravni ter v okviru Evropske unije. 

Vabimo vas, da si več podrobnosti o dejavnostih, ki se izvajajo v sklopu Zavoda Znanje Postojna, ogledate na spletnih straneh posameznih enot.

OSNOVNI PODATKI
ZAVOD ZNANJE POSTOJNA
Sedež: Kolodvorska cesta 3, 6230 Postojna

Davčna številka SI: 96416254
Matična številka: 5052289000

Kontakt:
T: +386 (0)5 850 11 55